Vacatures Algemeen Bestuur en Directeur-Bestuurder ISBO

isbo-small

De Islamitische Schoolbesturen Organisatie (ISBO) is de vereniging voor islamitisch onderwijs in Nederland. Als profielorganisatie behartigt zij de belangen van ruim 50 aangesloten scholen en biedt zij de leden ondersteuning op diverse beleidsterreinen. De organisatie is momenteel in transitie naar een bestuursmodel met een Algemeen Bestuur en een Dagelijks Bestuur. Samen zullen ze het bestuur van ISBO vormen en zijn ze gezamenlijk verantwoordelijk voor het besturen van de vereniging. Het bestuur wordt ondersteund door een stafbureau. Door de transitie ontstaan diverse vacatures voor het nieuwe bestuur. ISBO is dan ook per 1 oktober 2017 op zoek naar een:

- Directeur-Bestuurder (m/v) voor 32 uur (Dagelijks Bestuur)
Bestuursleden (m/v) voor het Algemeen Bestuur