9 jul 2018

Vacature - Leerkracht bovenbouw IBS El-Boukhari, Leerdam

Lijkt werken op een islamitische basisschool je leuk? Wil je iets betekenen in het leven van kinderen? Reageer dan snel! Een team van moslims en niet moslims zoekt (per direct) enthousiaste collega’s!

Met ingan van 27 augustus 2018 zoeken wij een energieke fulltime leerkracht voor de bovenbouw. Als groepsleerkracht op onze school geef je les aan kinderen die anderstalig zijn met diverse culturele achtergronden. Lees verder…

Vacature IBS Bilal


9 jul 2018

Vacature - Leerkracht onderbouw IBS Bilal

Lijkt werken op een islamitische basisschool je leuk? Wil je iets betekenen in het leven van kinderen? Reageer dan snel! Een team van moslims en niet moslims zoekt (per direct) enthousiaste collega’s!

Met ingang van november 2018 zoeken wij een energieke fulltime leerkracht voor groep 1. Als groepsleerkracht op onze school geef je les aan kinderen die meertalig zijn met diverse culturele achtergronden. Lees verder…
Vacature IBS Bilal


24 mei 2018

Vacatures Leerkracht IBS Al Andalous te Venlo

andalous
Lijkt werken op een islamitische basisschool je leuk? Wil je iets betekenen in het leven van kinderen? Wil je meewerken aan een snel groeiende school? Wil je op een fijne school in de regio Noord-Limburg werken? Reageer dan snel! Een team van moslims en niet moslims zoekt (per direct) enthousiaste collega’s!

Vanaf 27 augustus 2018 zoekt IBS  Al Andalous in Venlo twee leerkrachten voor de onderbouw, één voor de middenbouw en één voor twee dagen in de bovenbouw.  Kijk op de website en Facebookpagina of deze baan bij jou past. Mail kan naar info@alandalous.nl


10 mei 2018

Vacature Godsdienstleerkracht IBS Nour te Den Bosch

nour

Islamitische basisschool An Nour is per 1 augustus 2018 op zoek naar een godsdienstleerkracht voor 0.4 fte. IBS An Nour maakt deel uit van stichting SIMON.

Lees de gehele vacature …


28 mrt 2018

Vacature Leerkracht IBS Al Ikhlaas te Haarlem

ikhlaas

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN LEUKE, UITDAGENDE BAAN MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN? Dan is islamitische basisschool Al Ikhlaas op per direct zoek naar jou! Zij zijn een school met 28 verschillende nationaliteiten en een gemengd, ambitieus team dat elkaar ondersteunt en stimuleert. Niet alleen in de ontwikkeling van het kind, maar ook in de eigen ontwikkeling.

Lees de vacature …


22 feb 2018

Vacature Directeur IBS El Wahda te Heerlen

el-wahda-logo-def

El Wahda is een basisschool op islamitische grondslag in een leuk gebouw. Onderwijs op maat, die het beste uit kinderen probeert te halen, zowel cognitieve als sociale ontwikkelingen. De leerlingen hebben diverse culturele achtergronden en worden op de school opgeleid om deel te nemen aan de Nederlandse samenleving. Voor de functie van directeur, wordt een flinke bagage aan ervaring en zelfstandigheid verwacht. De directeur draagt zorg voor een goede gang van zaken op de school en voor een goede afhandeling van alle taken die horen
bij het directeurschap en het leidinggeven aan het team.

Lees de volledige vacature …


17 feb 2018

Vacature Groepsleerkracht m/v IBS Noen te Rotterdam

noen1

Op basisschool Noen zoeken wij enthousiaste leerkrachten voor verschillende groepen. Het betreft een WTF tussen 0,4 en 1,0 voor minimaal tot aan de zomervakantie, met vooruitzicht op verlening.

Lees de volledige vacature …


17 jan 2018

Vacature Directeur IBS Okba ibnoe Nafi te Breda

okba

Voor IBS Okba ibnoe Nafi zoekt SIPO per direct een inspirerende directeur (m/v) voor 0.8 - 1.0 fte. Als onze nieuwe directeur begeleid je ons in de verdere ontwikkeling van een professionele leergemeenschap. Samen met het team ontwikkel je beleid vanuit een duidelijke onderwijsvisie. Als leidinggevende help je ons om gericht te werken aan groei van de leerlingen; zowel op cognitief, sociaal-emotioneel als gedragsgebied.

Lees de volledige vacature …


7 okt 2017

Vacatures leerkrachten IBS Elif Hoorn en Elif

logo_elif

Bezorg jij je leerlingen een hele fijne en leerzame schooltijd? Beschik jij daarnaast over een Pabo diploma of zit jij in de afrondende fase van de opleiding? Dan zijn de islamitische basisscholen Elif in Hoorn en Heemskerk op zoek naar jou!

Lees de vacatures …


15 jan 2017

Invalpoule voor Godsdienstleerkrachten

isbo-small

De ISBO faciliteert al sinds 2010 een invalpoule voor godsdienstleerkrachten binnen het IO. Inmiddels hebben zich in deze invalpoule al zo’n 40 leerkrachten ingeschreven en dat aantal groeit nog steeds. Mocht u (tijdelijk) op zoek zijn naar een godsdienstleerkracht, dan kunt u als school op deze invalpoule een beroep doen. Wij zullen uw (tijdelijke) vacature doorsturen naar de leden van deze poule, waarna zijzelf met de school contact zullen leggen. Voor informatie en inschrijving kunt u contact opnemen met a.claassen@deisbo.nl.