‘Bewust op reis’ is een godsdienstmethode voor echte denkers!

werkboek-bewust-op-reis-rand‘Bewust op reis’ is een godsdienstmethode voor echte denkers! Worden wie je bent door te denken en te reflecteren

Door middel van verhalen, gedichten, krantenartikelen en anashid kom je in aanraking met dagelijkse onderwerpen. Je leert na te denken en te reflecteren vanuit de islamitische bronnen. Leerlingen zoeken o.a. antwoord op de volgende vragen; Hoe bereid je je voor om in de toekomst succes te boeken en in het hiernamaals het paradijs te verdienen? Wie ben ik? Wat betekent het om moslim te zijn? Hoe moet ik de islam verspreiden? Met wie kan ik in mijn leven op pad gaan? Wat kan ik doen als ik te maken heb met tegenspoed? Hoe kan ik mijn identiteit in het VO behouden? Wat betekent de dood voor mij? Aantrekkelijk geïllustreerd en boordevol verwijzingen naar de Qur’an en hadith. Prijs: €8 excl. btw
ISBN 978-94-92220-28-8

U kunt hier het boek bestellen.
(Vergeet bij uw bestelling niet te vermelden de naam van het boek en het aantal)